Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
petra ponte
petra ponte vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Dank Elja voor de reactie op mijn vragen over het (niet)functioneren van mijn wacom intous pro op mijn i-mac Sierra High. Inmiddels heb ik via de email contact met Wacom-support en dat loopt gelukkig goed. Er zijn/waren een aantal problemen:
1 De handleidingen en instructiefilmpjes zijn niet up to date. Dat is verwarrend. Ik heb nu onder begrepen dat het oranje lampje op de nieuwe tablet alleen brandt (bij opstarten) om aan te geven dat de batterij van de -nu-ingebouwde bluetooth vol is. Alles wat er verder over het lampje in de handleiding gezegd wordt moet je dus negeren.
2. Ik moest de driver weer opnieuw wissen. Alle oudere versies van wacom zijn ook verwijderd. Na het opnieuw volgens de instructies installeren van de driver heb ik de computer helemaal uitgezet en daarna weer opgestart (dus geen herstart. Lightroom geopend voor afgaand aan de wacom.
Ik weet niet wat geholpen heeft, maar alles van de persoonlijke instellingen werkt nu, behalve het instellen van de twee knoppen op de pen. Ik heb dat probleem via email voorgelegd aan de wacom-support.
De touch-functie, de bluetooth aansluiting en de instelling van de grootte van het scherm heb ik nog niet volledig getest. hopelijk geen nieuwe verrassingen!
Tot zover maar weer, Groet, Petra Ponte

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.