Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jurgen dejaegher
Jurgen dejaegher vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Elke keer ik in Photoshop aan het schilderen ga met de pen wordt het brush instellingen venster geopend. Het lijkt alsof ik op een knop op de pen klik, maar dat is helemaal niet het geval. Behoorlijk irritant is dat.
Ik vermoed dat dit een instelling is ergens maar ik kan hem niet vinden.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 29 mei 2017, 18:56

Misschien heb je per ongeluk een sneltoets toegewezen aan het drukken op de penpunt in Photoshop? In het Wacom Desktop Center kan je de instellingen van de penpunt voor Photoshop verifiëren en indien nodig aanpassen.

Jurgen dejaegher
Jurgen dejaegher antwoordde op dinsdag 30 mei 2017, 20:00

Super, dankjewel. De functie van de punt stond nog helemaal op standaard ingesteld. Nu voor Photoshop en Lightroom klikken uitgeschakeld op de penpunt.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.