Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Fon van de Riet
Fon van de Riet vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

IK werd lid en bestelde via dit lidmaatschap een Wacom intuos Pro M. Volgens de info op de Wacom site moet deze tablet een bluetooth aansluit mogelijkheid hebben.
Wat ik ook probeer ik zie nergens knipperende led's en een verbinding over bluetooth is niet mogelijk omdat mijn computer de tablet niet ziet. Hoe is dit te verklaren?

Groet

Fon

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op zaterdag 6 mei 2017, 14:31

Hier kun je lezen hoe je dit doet.

Fon van de Riet
Fon van de Riet antwoordde op zaterdag 6 mei 2017, 21:05

HAllo Elja, Dit heb ik ook gelezen op de Wacom site. Ook zo uitgevoerd echter zonder resultaat. Ik heb wel geen Apple aar een Windows computer en een EDR bluetooth 2.0 dongle. Stuurprogramma windows 10. en natuurlijk de laatste Wacom drivers.

Groet

Fon

Fon van de Riet
Fon van de Riet antwoordde op woensdag 10 mei 2017, 20:14

Elja Hallo! Ik heb inmiddels contact gehad met de service desk van Wacom Europa.
Zij hebben nadere gegevens gevraagd over drivers, Windows versies etc. Zij komen tot de conclusie. mede omdat de Wacom het ook niet doet op een andere computer, dat de tablet BT module kapot is. Vervelend, ik heb de tablet pas via Photofacts aangeschaft. Gelukkig garantie maar hoe te regelen? HEb contact gehad met jullie helpdesk en zij nemen contact op met Wacom. Ik hoop dat e.e.a. zeer snel opgelost is want ik zit midden in de tentamenperiode van mijn Photoshop cursus. En de Wacom is nu al een onmisbaar attribuut. Heel fijn ook de cursus die jullie aanbieden, Veel profijt van gehad.
Tip: Kunnen jullie standaard voor een duidelijke rekening van de tablet zorgen
(nodig voor garantie)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.