Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jos Reijn
Jos Reijn vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

IK vind de indeling van uw website zeer onoverzichtelijk. Ik heb een jaarabonnement bij u genomen, maar het kost me ontzettend veel inspanning om er achter te komen welke video's er allemaal beschikbaar zijn, en waar een bepaalde video te vinden. Bijv. iets over afdrukken in Lightroom staat niet vermeld in de basiscursus Lightroom, ook niet bij de gevorderden in Lightroom, ook niet bij tips en trucs in Lightroom. Uiteindelijk heb ik na een half uur wel de video's gevonden. Maar dat moet toch wat makkelijker kunnen. Waarom staan bijv niet alle cursussen vermeld in Home page. etc.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 27 januari 2017, 15:27

Vervelend dat het niet duidelijk genoeg is Jos, we zullen kijken wat we nog kunnen verbeteren.

Je kunt een overzicht van alle video's op Photofacts Academy hier vinden. Heb je daar wat aan?

Daarnaast kun je ook de zoekfunctie gebruiken om een video te zoeken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen