Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Chris Janssens
Chris Janssens vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Sorry nog even over de pc wissel. Piet geeft de raad om eerst af te melden bij adobe en dan terug aan te melden met nieuwe pc.De oude is reeds weg. daar kan ik mij dus niet meer op afmelden... heb nog wel mijn laptop. Hopelijk geeft dat geen probleem...
Bedankt,
Groetjes
Chris

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 21:50

Op zich is het antwoord van Piet helemaal correct (en voorkomt foutmeldingen). Maar als je op een 3e computer wilt inloggen (terwijl je account al op 2 andere computers geactiveerd is) krijg je een foutmelding van Adobe waarbij je normaal gesproken de optie hebt om je account op een andere computer uit te zetten. Zo werk ik nog wel eens met 1 account (waarbij 2 activaties toegestaan zijn) op 4 computers (alleen natuurlijk niet tegelijkertijd).

Chris Janssens
Chris Janssens antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 21:57

Bedankt Hans, maandag komt de nieuwe, het zal zo hopelijk wel lukken.
Groetjes
Chris

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 8 januari 2018, 19:45

Prima oplossing, Hans!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.