Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Bas Berkhuijsen
Bas Berkhuijsen vroeg op zondag 9 april 2023, 11:10

Ik was de cursus van Piet van den Eynden zwart wit aan het volgen. Het is de cursus waar Piet uitleg geeft hoe te beginnen in LR en later fotoís te bewerken in PS. Het lijkt erop of de cursus niet meer beschikbaar is. Ik zie deze cursus ook niet in mijn dashboard onder ď verder kijkenĒ staan.

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op dinsdag 11 april 2023, 09:37

Hallo Bas,
de cursus is vervangen door mijn zwart-wit cursus

Bas Berkhuijsen
Bas Berkhuijsen antwoordde op woensdag 12 april 2023, 21:32

Hoi Nando,

Jammer dat deze beslissing zonder meer genomen is. Ik was ver gevorderd met de cursus van Piet en had hem graag tot het eind willen volgen.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 13 april 2023, 09:56

Excuses voor het ongemak, ik snap dat dit vervelend is zo.

De meeste cursussen blijven eigenlijk altijd online staan, maar met Piet hebben we specifieke afspraken waardoor dit jaar meer van zijn cursussen verwijderd zullen worden. We vervangen ze zoveel mogelijk door up-to-date nieuwe versies.

Bas Berkhuijsen
Bas Berkhuijsen antwoordde op donderdag 13 april 2023, 11:11

Hartelijk dank voor je reactie Elja. Is het wellicht een idee om als een cursus maar een beperkte duur aanwezig is dit dan ook kenbaar te maken.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 13 april 2023, 11:20

Ja, goed punt. Dat kunnen we er wel bij gaan vermelden. Als er een einddatum voor een cursus bekend is.

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen