Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Fotograferen bij een uitzichtpunt

Wat vinden leden van Reisfotografie voor Beginners?

Neeltje Valkhof Ultiem
Prima cursus, die ik in praktijk ga brengen

Henny Rave Uitstekend
Alleen al het enthousiasme van Nico stimuleert om zelf aan de slag te gaan. Zal minder onzeker zijn wat goed of fout is.

Greta Braeckmans Ultiem
Cursus is duidelijk. Wat ik vooral apprecieer is dat de cursus is opgedeeld in korte video's met aanduiding van het onderwerp.

Nico R Donkerbroek Uitstekend
Ondanks dat ik een gevorderd fotograaf ben heb ik toch genoten van de cursus. goede tips en een vlotte uitleg 'zeg maar', het stopwoordje welke Nico Delmeire veelvuldig gebruikte. Misschien nog eens een vervolg voor gevorderden?

Paul Verbessem Ultiem
De meeste dingen weet je al wel, maar nu ben ik terug opgefrist en in geheugen.

Willem van Buijtene Uitstekend
Een helder en overzichtelijk beeld van de mogelijkheden, op een prettige manier weergegeven.

Bij de bekende plekken heb je vaak uitzichtpunten. Maar wat voor soort foto's kun je daar nog meer maken?

Nico Delmeire
over de auteur
Nico Delmeire
Nico Delmeire (40) heeft een passie voor sport- en reisfotografie. Na een opleiding bij Fotogram in Amsterdam heeft hij de Fotovakschool gevolgd. Nico heeft vele nationale en internationale wedstrijden gefotografeert in vele sporten en heeft tientallen landen bezocht voor zijn fotografie. Nico houdt zich tegenwoordig bezig met het coachen van mensen.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen