Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Focus stacking

Affinity Photo biedt de mogelijkheid tot het maken van een focus stack

Wat vinden leden van Starten met Affinity Photo?

Kissembeek Uitstekend
Boeiend en duidelijk!

patrick Ultiem
Een goed overzicht en mogelijkheden van affinity photo. Mogelijk start ik ermee.

Marc Verhulst Ultiem
Een duidelijke en overzichtelijke aanpak. Je slaat vooral geen stappen over en legt alles stap voor stap uit. Deze cursus is een aanrader.

Leo Vonk Uitstekend
Fijne lesgever die een rustige verteller is. Ik gebruik zelf Affinity en toch leerde ik nog wat bij.
Ik kijk uit naar een vervolg voor iets meer gevorderden!

Siemen Rienstra Uitstekend
Nando legt de basis voor het programma keurig uit, maar ik kan duidelijk de kennis die Nando heeft met PS en LRC in de uitleg terug vinden. Dit is helemaal niet erg maar voor een 'echte' leek die Affinity Photo gaat gebruiken als eerste programma voor fotobewerker kan het wel eens wat moeilijk zijn.

Jurgen dejaegher Ultiem
Eindelijk een alternatief voor Photoshop zonder maandelijks abonnement.

Heb je een focus stack gemaakt, een serie foto's waarbij elke foto een iets andere scherpte heeft, dan biedt Affinity de mogelijkheid om deze foto's samen te voegen tot een enkele foto met een hele grote scherptediepte.

Nando Harmsen
over de auteur
Nando Harmsen
Nando Harmsen fotografeert al meer dan 35 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur. Sinds 2019 is hij vaste expert bij Photofacts Academy.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen