100+ fotografiecursussen én een Fotobijbel naar keuze nu met 80 euro voordeel. Meer informatie.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.046 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Leer ook over Lightroom, Photoshop, het gebruik van een Wacom tablet en nog veel meer
 • Inclusief alle video's die het komende jaar uitkomen (minimaal 2,5 uur per kwartaal)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Bekijk alle voordelen van het Photofacts Academy lidmaatschap
Cursus Photoshop Elements voor Fotografen

 • Alleen de cursus Photoshop Elements voor Fotografen
 • Ruim 2,5 uur aan cursusmateriaal (in 10 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Onbeperkt toegang
Reeds 25.000 leden!
 • Geert Casier

  Ik ben heel tevreden dat ik als lid van Photofacts Academy interessante video's kan bekijken, op het moment dat dit voor mij het beste past. Alle video's die ik tot nogtoe bekeek, waren heel verrijkend en leerrijk. Ik kan zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!

  - Geert Casier

 • Geert Casier

  Ik ben heel blij met de video's. Ik kijk eerst op de iPad en leg vervolgens de iPad naast de computer om stap voor stap de aanwijzingen op te volgen. Met name de video 'hoe gebruik ik de site' was heel verhelderend. Ook mijn vraag werd bijna per kerende post beantwoord. Dus dikke pluim, ga vooral zo door!

  - Marja Willems

Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Leer ook over Lightroom, Photoshop, het gebruik van een Wacom tablet en nog veel meer
 • Inclusief alle video's die het komende jaar uitkomen (minimaal 2,5 uur per kwartaal)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Bekijk alle voordelen van het Photofacts Academy lidmaatschap
Cursus Photoshop Elements voor Fotografen

 • Alleen de cursus Photoshop Elements voor Fotografen
 • Ruim 2,5 uur aan cursusmateriaal (in 10 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Onbeperkt toegang
Reeds 25.000 leden!

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen