Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.142 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van De Complexiteit van het Fotograferen?

Corrie Roeffen Ultiem
De beste toelichting, ooit gegeven, over de zin of soms onzin over de beheersing van licht/techniek ect., maar ook het belang benadrukken van het hebben van herinneringen, plezier en het juiste moment.

Liesbeth Verkade Ultiem
Hoewel ik even moest wennen aan de manier van werken van Tom, heb ik veel opgestoken.

Wat wil ik fotograferen, waar moet ik dan zijn, wat heb ik dan nodig enz. helpt om vooraf een plan te maken.
Ik ben iemand die meestal alleen foto's maakt als ik iets tegen kom dat ik de moeite waard vind of als ik een duidelijke opdracht heb zoals bijv. de vip-sessie over architectuurfotografie.

Tom heeft ook dingen aangekaart, waar ik zelf al langer over aan het denken was, zoals een expositie maken. Ook de uitdaging om je foto's te laten zien aan anderen in welke vorm ook.

De opdracht met de kookwekker ga ik zeker een keer doen en ook het rondje in de buurt zonder en met camera. Leuke uitdagingen.

Rob Zwart Uitstekend
Tom Meerman legt goed uit welke zaken er toe doen als je fotografeert. Van een simpel plaatje schieten en dat dan in vergelijking tot aan het complexe proces van ideetje van foto naar communicatie met die foto. Zijn soms behoorlijke stappen, maar met de opdrachten "kom je vanzelf" tot iets waar je zelf wat aan hebt vooral voor jezelf. Ik ga er mee aan de slag. Dank.

Elly Doeleman Ultiem
Fantastisch, geweldige uitleg van Tom.

els tembuyzer Ultiem
Heel leuke benadering door Tom.

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen