Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van Masterclass Architectuurfotografie?

Ad de Rooij Ultiem
Fantastische uitleg!

Roger van Veldhoven Uitstekend
Duidelijke en zeer begrijpbare taal.

Donald Willemsen Uitstekend
Eerlijk is eerlijk. Het is een goede cursus. Toch ben ik het lang niet altijd eens met Tony. Hij besteed vooral aandacht aan de hedendaagse architectuur en dan zie je enkel glas en beton. Als het om architectuur gaat, is mijn voorliefde meer gericht naar de historische architectuur en ik denk dat dat veel moeilijker in beeld te brengen is dan de veelal recht op recht van de hedendaagse architectuur.

Tony heeft een voorliefde voor het blauwe uurtje en dat vind je in de meeste foto's van hem terug. Dat is een kwestie van smaak en dat doet niets af aan de cursus.

Tony gebruikt terecht TS-lenzen, want eigenlijk heb je geen andere keuze als je het perspektief correct wilt weergeven.
Helaas zijn dat type lenzen verschikkelijk duur en past het niet bij het budget van een goedwillende amateurfotograaf.
Ik ben blij deze curusu bekeken te hebben, want ik heb in ieder geval een aantal goede tips meegekregen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen