Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jim Kraal
Jim Kraal vroeg op dinsdag 29 september 2020, 00:00

Bij de 5day deal, kan ik de Artistry Actions (handelingen)niet laden. Of is dit alleen voor de engelstalige Pscc. Kan het me eigenlijk niet voorstellen, want waarom is dit pakket dan in de deal.

Jim Kraal
Jim Kraal antwoordde op maandag 3 december 2018, 09:31

Bedankt Piet, voor je antwoord, maar ik lees net, dat :
Artistry3 Actions are compatible with:
Photoshop CS6 - Photoshop CC (current release)

Due to the way Adobe Actions and Filters operate, our actions are Only Compatible With English Language Versions of Photoshop."

Ik hoop niet dat er nog meer van die "lessen" zijn met dit euvel, want ik heb gewoon de nederlandse versie van pscc

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 28 november 2018, 22:22

Dat zou je moeten opnemen met degene die de handelingen in kwestie gemaakt heeft. Wanneer ik zelf handelingen maak, probeer ik altijd dat ze niet taal-specifiek zijn - of ik maak een versie voor een NL en een EN versie van Photoshop. Vaak heeft het te maken met het feit dat een handeling de Achtergrondlaag ('Background') gaat dupliceren, en in een NL PS heet die laag natuurlijk anders. Je zou eens kunnen proberen of het lukt wanneer je je achtergrondlaag 'Background' noemt...

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 16 december 2018, 09:33

In principe moet het prima mogelijk zijn om je actions zo te ontwerpen, dat ze ook in andere talen werken. Het vergt gewoon wat meer planning.
Maar daar ben jij natuurlijk niet verder mee geholpen. Je zou eventueel kunnen ervoor kiezen om ook de Engelse versie van PS te installeren en dan - als je die actions wilt gebruiken - je tijdelijk in de Engelse versie te zetten. Daarvoor moet je dan wel even PS heropstarten.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen