Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
luc van brussel
luc van brussel vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00


Het aanpassingspenseel werkt niet lokaal. Als ik schilder over een onderwerp en wil aanpassingen doen, dan zijn de aanpassingen over de volledige foto. Hoe kan ik dat oplossen?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 22 oktober 2016, 20:09

Het enige wat ik me kan inbeelden is dat de grootte van het penseel zodanig groot ingesteld is, dat je over de ganse foto aan het schilderen bent. Probeer eens een kleiner penseel.

luc van brussel
luc van brussel antwoordde op zondag 23 oktober 2016, 08:14

Bedankt Piet voor uw reactie. Lukt nog niet,het penseel was zeker niet te groot ingesteld. Ik heb verschillende formaten geprobeerd, het effect blijft hetzelfde. Aanpassingen over het het volledige beeld.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.