Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
H.J. Overmeen
H.J. Overmeen vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Ik ben van plan een iMac aan te schaffen maar weet niet welke voor mij geschikt is. Ik werk n.l. met fotobewerking Lightroom en Photoshop CC. Welke Mac is geschikt om mee te werken. Bij de bewerkingen maak ik ook gebruik van lagen.
Met vriendelijke groet

Hennie Overmen

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 24 augustus 2016, 20:33

Ik zou gaan voor een iMac met Retina display en minstens 16 gigabyte geheugen. De middelste of de rechtse in dit rijtje:
http://www.apple.com/nl/imac/specs/
Maar misschien moet je nog even wachten, want volgens de Buyers Guide van Mac Rumors zijn de meeste iMacs en Macbooks binnenkort aan een upgrade toe...
http://buyersguide.macrumors.com/#iMac

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen