Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Frans Daalman
Frans Daalman vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Basiscursus Landschapsfotografie. Helaas moet ik mijn abonnement (79 euro betaald) upgraden....... Teleurgestelde/verbaasde Frans Daalman

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op donderdag 23 juni 2016, 17:25

Beste Frans

Ik bespeur enige frustratie (en ook heel begrijpelijk), maar ik denk dat er simpelweg iets fout is gegaan. Ik heb ook een abonnement en kan alle video's inzien die ik maar wil inzien (ook die video's die jij niet kunt bekijken).
Misschien even contact opnemen met Elja(elja@photofactsacademy.nl), waarschijnlijk is het dan zo opgelost.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 24 juni 2016, 09:30

Als er iets niet goed lijkt te gaan met je account of je hebt er vragen over dan is de snelste manier inderdaad om mij te mailen. Als het goed is zijn jouw problemen gisteren helemaal verholpen, Frans.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.