Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
bob van damme
bob van damme vroeg op vrijdag 2 oktober 2020, 00:00

Ik kreeg volgende mail:

Dear Customer,

With the June 2015 release, Adobe Color started saving private themes to CC Libraries. We are reaching out to you because we've noticed that your private Color themes have not yet been completely moved to CC Libraries (or have only been partially moved).

In order to retain access to your private themes, you must migrate your private Color themes to CC Libraries by 22 January 2018, after which date all unmigrated private Color themes will no longer be accessible.

If you have unmigrated themes, please log in to color.adobe.com where you will find a dialog box to guide you through the migration process to save your private Color themes to CC Libraries.

Thanks
The Adobe Color Team

Wat betekent dit nu?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 28 december 2017, 20:21

Een van de nieuwe features in een van de oude Photoshop upgrades is dat je je eigen kleurschema's kon maken en bewerken en opslaan. Blijkbaar heb je ooit eens (misschien zonder het zelf goed te beseffen) een of meerdere van die schema's aangemaakt en indien je ze niet migreert zullen ze verwijderd worden.
Als je niet meer weet dat je ze gemaakt hebt, is de kans ook klein dat je ze in de toekomst nodig zal hebben en kan je er volgens mij gerust die melding negeren.
Voor wat het waard is: ik heb ook zo'n mail gekregen en ik kan me ook niet herinneren dat ik er ooit gemaakt hebt dus ik ga er verder ook niets mee doen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen