Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Hans Viola
Hans Viola vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik ben van plan om Adobe CC met Lightroom en Photoshop te huren.
Mijn vraag is, als alles is gedownload en geïnstalleerd en koop bijvoorbeeld over een maand een nieuwe computer, kan ik die dan weer op de nieuwe computer zonder betaling installeren?
Blijven ook de instellingen die ik gedaan heb bewaard in de Cloud?
Verder complimenten voor de duidelijke uitleg over Lightroom en photoshop.
Vriendelijke Hans Viola

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 26 april 2016, 19:37

Beste Hans

(sorry, ging iets mis bij het beantwoorden van de vraag)

Niet het minste probleem om je account over te zetten naar een nieuwe computer.

Ten eerste kun je je account activeren op 2 computers tegelijk (ongeacht laptop of desktop).

Daarnaast kun je je account deactiveren onder het help-menu in van Photoshop en/of Lightroom via "help > sign out (jouw naam)". Vervolgens kun je je account weer op je nieuwe computer activeren.
Ben je vergeten om je account te deactiveren op je oude computer en je meld je aan op je nieuwe computer dan krijg je vanzelf de melding dat je je account al op 2 andere computers geactiveerd is. Je kunt er dan voor kiezen om alsnog je account op je oude computer te deactiveren óf je kunt er voor kiezen dat Adobe alle accounts deactiveert zodat je weer 2 nieuwe accounts kunt aanmaken (het laatste kan bijzonder handig zijn na een computer crash)

Met vriendelijke groet,

Hans den Boer

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 26 april 2016, 19:28

Hans Viola
Hans Viola antwoordde op dinsdag 26 april 2016, 20:05

Hartelijke dank voor uw snelle antwoord
Vriendelijke groeten Hans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.