Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Marian van Capel
Marian van Capel vroeg op dinsdag 11 augustus 2020, 00:00

Wie heeft er een telefoonnummer van Adobe? Ik heb een abonnement maar er ging opeens iets mis, een storing.. en nu heb ik geen enkel programma meer.. geen photoshop, geen lightroom, enz enz. Help!!
Marian van Capel

Nando Harmsen
Nando Harmsen antwoordde op donderdag 9 juli 2020, 09:35

Dat is vervelend, Marian,
je kunt het beste naar de website van Adobe gaan, en daar inloggen op je CC abonnement. Daar kun je direct live chatten met Adobe. Ze lossen het heel goed op, heb ik onlangs gemerkt toen ik het zelfde probleem had.

Marian van Capel
Marian van Capel antwoordde op donderdag 9 juli 2020, 11:57

Heel erg bedankt! Het probleem is inmiddels opgelost, ik heb mijn programma's weer terug!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.