Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Pandelaers Marc
Pandelaers Marc vroeg op maandag 27 mei 2019, 00:00

Beste,
Ik ben van plan een nieuwe I mac te kopen omdat mijn huidige iMac niet de laatste nieuwe photoshop en Lightroom kan draaien ik kan maar draaien tot cc2018 en daarom wil ik een andere kopen maar heb vernomen dat op de nieuwe iMac het sturingssoftware os mojave op staat is dat een probleem?Want anders doe ik voor niets al die kosten.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 november 2018, 16:32

OS Mojave is gewoon het nieuwste besturingssysteem en Lightroom en PS draaien daar op - zij het met hier en daar nog een bugje maar daar wordt aan gewerkt. Het kan wel zijn dat oudere software die je hebt niet meer (goed) op Mojave draait. Afhankelijk van de ontwikkelaar van die software zal die wellicht met een (al dan niet gratis) update daarvoor (moeten) uitkomen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.