Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
rob bloemen
rob bloemen vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Beste,
Sinds kort heb ik problemen met photoshop en lightroom (beide cc versie). Bij wisseling van modules (voorbeeld : van bibliothee naar ontwikkelen) valt het programma uit met melding van "adobe photoshop lightroom werkt niet meer" ; je kan dan alleen nog uitzetten.
Kunnen jullie me een tip geven wat hier aan de hand is, en hoe tye herstellen ?
met dank
rob bloemen
r_bloemen@yahoo.com

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zondag 2 juli 2017, 07:57

Lastig om iets zinnigs te zeggen zonder verdere gegevens.

De laatste update van Lightroom schijnt een probleem te geven met bepaalde AMD-grafische kaarten (zie: https://helpx.adobe.com/lightroom/kb/rollback-driver-amd-issue.html?redirect=arvato).

Zijn je problemen ontstaan na de laatste update dan kun je daar ook vinden hoe je een vorige LR-versie kunt installeren.

Kan dit niet het geval zijn dan zou je alsnog Lightroom kunnen deïnstalleren en daarna opnieuw installeren.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.