Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan Pieter Bal
Jan Pieter Bal vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Beste Elja, Piet,
In de afdrukmodule van Lightroom CC wil ik een preset maken waarbij ik een aantal vierkante cellen van 8 bij 8 centimeter wil creëren met een vaste tussenafstand van 3 mm zodanig dat alle vierkanten dus op een vast afstand van elkaar staan, zowel naast als boven elkaar. Het maken van de vierkanten is mij gelukt, maar hoe kan is die vaste afstand van 3 mm krijgen? Jullie zouden mij zeer helpen.
Hartelijke groet
Jan Pieter

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zondag 29 januari 2017, 20:03

Ik neem aan dat je in de Lay-outstijl Enkele afbeelding / Contactpagina zit? In dat geval kan je die afstand instellen onder Celafstand: je kan zowel de horizontale als de verticale celfastand ingeven.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.