Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Ton de Jong
Ton de Jong vroeg op dinsdag 25 februari 2020, 00:00

Kan niet werken in de afdrukmodule, krijg steeds een ronddraaiend, gekleurd cirkeltje. Dit terwijl alle andere modules wel werken!

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 4 oktober 2019, 20:57

Ik heb dit probleem alvast nog nooit meegemaakt. Even gegoogled en kon ook niet meteen andere mensen vinden met dit probleem.
De usual suspects bij zo'n spinning beach ball zijn te weinig geheugen of te weinig vrjie harde schijfruimte.
Indien dat het niet is, zou ik het probleem eens aankaarten (in het Engels) in het officiële Lightroom forum. Dat wordt ook gemonitord door Adobe ingenieurs.
https://community.adobe.com/t5/Lightroom-Classic/bd-p/lightroom-classic

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.