Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
H.D. Jesterhoudt-Vedder
H.D. Jesterhoudt-Vedder vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Ongeveer een jaar geleden heb ik eens gevraagd of jullie ook wat gingen doen aan cursussen voor dit programma.
Ik weet dat AP zelf ook veel tutorials heeft in het programma, maar die zijn allemaal in het Engels (net als het programma nog steeds, Nederland is ook maar klein natuurlijk)
Nu is er sinds een goeie maand ook een versie voor Windows. Ik vroeg me af of de belangstelling bij jullie leden intussen wat groter is geworden, zodat jullie hier nu wel een cursus aan gaan wijden?
Henny

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 13 februari 2017, 16:35

We hebben nog geen concrete plannen, Henny.

melis ilse
melis ilse antwoordde op vrijdag 18 mei 2018, 15:19

jammer dat jullie deze cursus niet aanbieden.
zou een meerwaarde zijn.

Mirjam Beulenkamp-Ruitenbeek
Mirjam Beulenkamp-Ruitenbeek antwoordde op vrijdag 15 juni 2018, 15:51

Hoe zijn de ervaringen met Affinity Photo? Ik hoor positieve berichten. En heeft het meer waarde ten opzichte van Lightroom

W.J. Van Haaften
W.J. Van Haaften antwoordde op maandag 2 juli 2018, 14:11

Hallo Elja, Ik merk dat er wel belangstelling is voor het programma Affinity Photo. Ik heb jouw een aantal weken hierover telefonisch gesproken en je gaf aan dat jullie geen mensen wisten met ervaring. Ik heb jouw toen een naam gemaild van een ervaringdeskundige. Is daar nog wat uit gekomen?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen