Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Antoon Leenders
Antoon Leenders vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Beste Piet,
Met veel plezier volg ik al enkele jaren de lessen op Photofactacademy, met name die van Lightroom en Photoshop. Nu heb ik de volgende vraag, in je lessen behandel je een onderwerp maar tijdens de uitleg komen er allerlei tooltjes en onderwerpen voorbij waar je ook naar verwijst en gebruikt. Zoekfunctie geeft zoveel resultaten dat het nog veel tijd vergt om uit te zoeken waar dat specifieke onderwerp behandeld wordt. Maar ook geen resultaat voorbeeld; “teksten toevoegen in photoshop” geeft geen resultaat. Daarbij komen er tijdens de presentatie snelle uitstapjes voorbij wat soms de aandacht van het oorspronkelijke onderwerp afleidt. Mijn vraag is; zou het mogelijk zijn dat er een soort van index komt waarin een verwijzing staat van de betreffende tools naar de overeenkomstige lessen?
Dit zou het plezier van uw cursussen voor mij en het werken met lightroom en photoshop, zeer vereenvoudigen en veraangenamen.
groet Antoon Leenders

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 4 juli 2017, 09:32

We gaan kijken wat we hierin nog kunnen verbeteren.
Bedankt voor de suggestie!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.