Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Emmie Vroegindeweij
Emmie Vroegindeweij vroeg op zaterdag 17 augustus 2019, 00:00

Ik twijfel tussen een body die beeldstabilisatie in de body heeft en één die dat niet heeft. Wie kan mij hierin raad geven?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op vrijdag 10 mei 2019, 23:52

Hangt er natuurlijk (ook) vanaf wat/waar je voornamelijk fotografeert. Werk je alleen met flitslicht in de studio en/of werk je vrijwel altijd vanaf statief dan heeft beeldstabilisatie niet direct voordelen. Werk je veel uit de hand (en dan ook onder mindere lichtomstandigheden) dan heeft een body met beeldstabilisatie zeker z'n voordelen. Een body met beeldstabilisatie is ook het voordeel als je werkt met objectieven zonder beeldstabilisatie.
Mede gezien het gegeven dat Fuji zelfs een nieuwe middenformaatcamera op de markt gaat zetten mét beeldstabilisatie (Fuji GFX 100) zou dit wel eens de toekomst kunnen zijn,

Emmie Vroegindeweij
Emmie Vroegindeweij antwoordde op zaterdag 11 mei 2019, 19:21

Hoi Hans, Dank voor dit heldere antwoord. Als ik dit zo lees is beeldstabilisatie voor mij wel interessant. Dit helpt mij met het maken van mijn keuze!

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op zaterdag 11 mei 2019, 20:19

Succes!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.