Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Pandelaers Marc
Pandelaers Marc vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Hoi Piet,
Graag had ik geweten of jullie op de photo day's te brussel staan.
Ik zou daar graag mijn lidgeld verlengen.
Loopt af 14 maart 2017 maar ik heb gezien dat jullie wel op professional imaging staan in nijkerk maar dat is pas 18 en 19 maart en dan is mijn lidmaatschap vervallen.Ik kom wel naar professional imaging maar dit is normaal te laat.

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 11:33

We staan niet op de Photo Day's.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 13:38

Ik begreep dat je al met Hans contact hebt gehad hierover.
We kijken overigens echt niet op een weekje bij een verlenging op een beurs. Dus als je het op de beurs doet komt het ook helemaal goed (heb je alleen een weekje geen toegang tot je account).

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.