Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

Bewerken in Luminar 2018 vanuit LR Classic CC en weer terug naar LR

Monique Weisz
Monique Weisz vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Wanneer ik een foto exporteer vanuit lightroom naar Luminar 2018, na bewerken weer terug naar lightroom. Er gebeurd wat vreemds. De bewerkte foto wordt terug geplaatst in een andere map in Lightroom. Als ik klik op 'bovendeliggende map tonen' krijg ik een foutmelding (Database "/Volumes/Fotografie/LR backups/2018-01-09 1401/Lightroom 6 Catalog-3.lrcat": UNIQUE constraint failed: AgLibraryFolder.rootFolder, AgLibraryFolder.pathFromRoot
Statement: UPDATE AgLibraryFolder SET rootFolder = ?,pathFromRoot = ? WHERE id_local = ?; (error code 19) Wanneer je op 'tonen in finder', staat de foto gewoon in de map waar alle andere foto's staan. Ik heb een schermafbeelding gemaakt, helaas kan ik die hier niet plaatsen.
Hoe krijg ik de foto weer terug in dezelfde map in Lightroom? Wat heb ik verkeerd gedaan of wat had ik anders moeten doen? Het heeft eerder goed gewerkt, van het een op het ander moment is er iets niet goed gegaan. Ik kan niet vinden wat

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op maandag 22 januari 2018, 17:01

Heb je al eens geprobeerd om in LR te rechterklikken op de map en 'Map Synchroniseren' te kiezen? Als er foto's in de map staan die niet in LR staan, dan zou je die moeten kunnen importeren.

Monique Weisz
Monique Weisz antwoordde op dinsdag 23 januari 2018, 11:55

Het is gelukt! Ik had het geprobeerd door de foto's naar de map te slepen, dat lukte niet.

Super bedankt!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.