Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Ludo Croes
Ludo Croes vroeg op dinsdag 18 juni 2019, 00:00

Ik krijg, plots, volgend bericht bij opstarten van Lightroom: Lightroom kan niet worden gestart omdat het geen bestanden kan maken op de locatie voor tijdelijke bestanden /var/folders/16/6282qzyx46n_7cb3ygfcx1mr0000gn/T.
Iemand een idee wat hier aan de hand is en, vooral, hoe kan ik het oplossen?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 25 december 2018, 14:39

Kan het zijn dat je permissies hebt gewijzigd? Het lijkt erop dat de permissie voor de bestaande folder is gewijzigd naar "read only".

Ludo Croes
Ludo Croes antwoordde op vrijdag 28 december 2018, 10:03

Wat vaak lukt om IT problemen op te lossen: re-start 😊. Herstarten van de iMac heeft het probleem opgelost. Daarmee is de oorzaak niet uitgeklaard ... Ik had wel de reservekopie van de time macine op een andere stijf gezet. Bedankt voor uw reactie

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.