Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Thais Buytaert
Thais Buytaert vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Ik heb 2 catalogi, maar op beide is het een rommeltje.Foto's zijn verzet buiten Lr, namen verandert, ik vind eigenlijk niks meer terug. Nu zou ik een nieuwe start willen maken, kan je de bestaande catalogi verwijderen?

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 28 december 2017, 20:16

Je kan die inderdaad verwijderen als je dat wilt. Het verwijderen van het .lrcat bestand verwijdert immers de foto's niet, enkel de informatie over die foto's die in de catalogus werd bijgehouden.
En dan kies je gewoon Bestand > Nieuwe Catalogus maken en je begint van voor af aan.

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 2 januari 2018, 20:02

Je bestaande catalogus verwijderen kan inderdaad prima. Mogelijk nadeel is dat je dan wel je virtuele kopieën kwijt bent. Wil je dat niet dan zou je ook je hoofdmap kunnen synchroniseren. Niet meer gekoppelde previews worden verwijderd en nieuwe foto's worden geïmporteerd (Library > Sync Folder)

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen