Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Guido Bellens
Guido Bellens vroeg op vrijdag 14 december 2018, 00:00

Hallo,

Ik heb net een abonnement aangeschaft van Adobe photoshop en lightroom. Ik heb gebruik gemaakt van de 'black friday' korting. Voordien had ik al eens de testversie van Lightroom CC getest. Nu blijkt dat mijn cloudopslag al vol zit (60GB) terwijl ik maar erecht heb op 20GB. Hoe kan ik die cloud leeg maken?
Alvast bedankt voor de hulp.

Guido Bellens

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 22 november 2018, 16:37

Je kan je foto's selecteren en kiezen Bestand > Opslaan in dan kies je 'Origineel + instellingen' en dan kan je dat op een harde schijf opslaan.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.