Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.183 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Carla
Carla vroeg op donderdag 1 juni 2023, 15:16

Over een paar weken ga ik een week weg naar een plek waar ik geen wifi heb. Kan ik op de één of andere manier een paar video's (tijdelijk) offline opslaan zodat ik in die week verder kan leren. Als ik mijn mobiele data ga gebruiken (met de telefoon als hotspot) weet ik niet hoeveel data dat kost. Ik heb (uiteraard) een abonnement op Photofacts Academy.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 1 juni 2023, 15:58

Jazeker, dat kan via onze iOS of Android app.

Download die naar je smartphone of tablet en dan kun je daar inloggen en cursussen downloaden naar je apparaat.

Carla
Carla antwoordde op vrijdag 2 juni 2023, 09:40

Dank je Elja. Ik kan ze dus alleen op mijn mobiel downloaden (niet op de laptop)? Nu op zoek naar mijn wachtwoord 😂

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 2 juni 2023, 11:42

Ja, dat klopt. Dit werkt alleen in de app.

Volgens mij kun je, als je een nieuwe Apple laptop hebt, de app daar ook installeren. In de meeste situaties ben je hiervoor helaas wel afhankelijk van een smartphone of tablet.

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen