Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

Cursusvideo stopt halverwege ''There was an issue with playback.''

Kati Juhos
Kati Juhos vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ikkan geen enkelvideo bekijken zonder dat ikeen aantal kerenmoet herestarten na de foutmelding...''SORRY..There was an issue with playback.''
at ik ook doe,de bitrate van de filmpjes op de laagste stand zetten,helpt niets.Elke film geef de zelfde probleem. Bij een aantal filmpjes heb ik zelfs geen geluid erbij.
Ikvind het super vervelend,zo kan je niet relaxed naar een filmpje kijken.
Hebben meer mensen het zelfde probleem?

Kati Juhos
Kati Juhos antwoordde op dinsdag 15 november 2016, 16:20

mijn toetsenboord schrijft alles aan mekaar. Het is de zoveelste toetsenboord maar na paar weken heb ik dit probleem, wat duidelijk zichtbaar in bovenstaande tekst.sorry, ik schaam me door....groetjes, Kati

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op woensdag 16 november 2016, 11:57

Vervelend dat het niet goed gaat.
Wat voor een computer (Windows, Apple, etc) gebruik je? En welke browser?

Je kunt eventueel proberen of je hetzelfde probleem hebt als je de video's met de Google Chrome browser bekijkt.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.