Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Lode Waerlop
Lode Waerlop vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Geachte :
Ik ben gevraagd dansparen te fotograferen dit in een zaal
met niet bestaand licht.
Welke kan ik gebruiken reeds vier jaar curcus gevolg maar dansparen zijn niet zo evident om te fotgraferen.
Het is nogal kort bij dit op 11 maart 2017 .
Heb zelf evaring in de dans wereld maar wil wel dat de foto's het bekijkken waard zijn.

Vriendelijke groet

Lode Waerlop

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 15 februari 2017, 20:21

Ik vermoed dat je met 'met niet bestaand licht' bedoelt dat er weinig of geen natuurlijk licht aanwezig zal zijn?
Dan vrees ik dat je genoodzaakt zal zijn om te werken met flitslicht. Je kan eventueel indirect flitsen als er witte muren rondom je zijn of een wit plafond boven je, maar dan nog zal dat niet evident zijn. Of je werkt met flitsers die los van je camera staan, om je licht meer te kunnen richten. Het hangt er ook van af of die dansers relatief stil (op dezelfde plek) zullen staan of zullen bewegen doorheen de ruimte.

Ik zou je alvast aanraden om een en ander op voorhand te gaan proberen, desnoods met 1 danspaar, zodat je weet waar je aan toe bent.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.