Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

de video's stoppen regelmatig halverwege, vooral als ze langer dan +/- 5 minuten zijn.

Tea Kok
Tea Kok vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Normaal heb ik geen last met internet of youtube filmpjes alleen bij de video's van Photofacts.
Ook al een paar keer gehad dat bij herladen van de pagina het beeld zwart bleef en alleen de groene tijdsbalk in beeld kwa.
Wat is hieraan te doen?

wim van de graaf
wim van de graaf antwoordde op zondag 5 februari 2017, 20:32

Hoi,dat heb ik ook een keer gehad.Ik heb de site verwijderd,daarna weer geïnstalleerd en ingelogd.Wekte daarna weer prefect.

Groet,
Wim.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 14 februari 2017, 17:21

Welke browser gebruik je, Tea?
De minste problemen lijken er te zijn op de Google Chrome browser gebruikt wordt.

Verder kan het helpen als je andere programma's afsluit zodat alle processorkracht van je computer beschikbaar is voor de video's. Dit kan vooral belangrijk zijn als je een wat oudere computer hebt (5+ jaar).

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.