Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Theo Beijaard
Theo Beijaard vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

Goedendag, ik meen eens een video gezien te hebben waarin draden die door het beeld lopen eenvoudig weg ge-edit kunnen worden. Kunt u aangeven of dat juist is en waar in deze eventueel vinden kan?
De draden lopen door verschillende kleuren. In photoshop is het geen probleem, maar kan het ook in LR CC?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op dinsdag 27 juni 2017, 22:43

Je kunt dat in Lightroom nooit zo mooi - en zeker niet zo gemakkelijk - doen als in Photoshop. Je kunt wel de clone- of heal-brush gebruiken, soms werkt dat redelijk. Vaak is de patch-tool in photoshop - aangevuld met het klassieke stempel - hiervoor beter geschikt!

Theo Beijaard
Theo Beijaard antwoordde op woensdag 28 juni 2017, 00:09

Dank je wel, ik had reeds ontdekt dat het met de clone en healbrush niet zo lekker ging. Toch bedankt voor de moeite.
Theo

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.