Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Henri Dolfing
Henri Dolfing vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

In LR bestaat de optie bij het importeren "Een tweede kopie aan te maken:" op een andere locatie. Dit gaat prima, alleen er wordt iedere keer een nieuwe folder aangemaakt met de bv. naam "Geïmporteerd op dinsdag 4 juli 2017" of "Geïmporteerd op maandag 10 oktober 2016".
Da naam van de dag van de week is bepalend voor de volgorde waarin de folders worden gesorteerd, ongeacht de datum van importeren. Je moet dus eigenlijk de weekdag van importeren weten om effectief te kunnen zoeken. Oplopend sorteren op datum in de kolom "Gewijzigd" is een optie, maar als er in een folder iets inhoudelijk is gewijzigd, veranderd wel de datum bij 'Gewijzigd" maar niet de weekdag in de naam van de folder.
Ik hoop dat ik duidelijk bent in het schetsen vh probleem.
Is er ergens een oplossing om dit aan te passen? Wellicht kijk ik er overheen.
Alvast bedankt
Henri

Henri Dolfing
Henri Dolfing antwoordde op dinsdag 15 oktober 2019, 09:54

Ik heb zelf na veel speurwerk het antwoord gevonden op mijn vraag. Op de site van LightRoomqueen kwam ik deze thread tegen:
https://www.lightroomqueen.com/community/threads/how-to-change-make-second-copy-directory-structure.26003/

Conclusie: kan dus niet. Jammer maar is niet anders.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.