Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
Marianne
Marianne vroeg op dinsdag 18 juni 2019, 00:00

Het is misschien dom maar ik kan bij de gereedschappen het emmertje niet meer vinden. Vroeger zat het bij/onder het verloopgereedschap maar daar staat nu geen uitklap mogelijkheid meer bij. Is het emmertje nog ergens te vinden en zo ja waar? Ik gebruik PS CC 2018.

Bedankt, Marianne

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 20 december 2018, 20:01

Helemaal onderaan de toolbar heb je een vierkantje met drie bolletjes in. In de rechteronderhoek daarvan is een minuscuul driehoekje. Druk je daar eventjes op, dan krijg je de Taakbalk bewerken optje, onderverdeeld in twee kolommen: Gereedschappen en extra gereedschappen. Door gereedschappen van rechts naar links te slepen maak je ze weer zichtbaar.

Marianne
Marianne antwoordde op donderdag 20 december 2018, 22:16

Dank je wel Piet!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.