Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Gobits
Gobits vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Foto's komen er als deelvergroting uit, ondanks aangeven dat het om A4 gaat. De kleuren lijken bij verre niet op de kleuren op het scherm.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 16 februari 2017, 13:43

Dat is moeilijk op te lossen zonder verdere informatie.

Zoals het programma dat je gebruikt om af te drukken. Photoshop, Lightroom of nog iets anders? Bij Photoshop moet je vaak kiezen voor 'scale to fit' (oid) om ervoor te zorgen dat het ook echt goed gaat met afdrukken.

Daarnaast moet je een printer in principe ook kalibreren om de juiste kleuren te garanderen. Daar heb je een kalibrator voor nodig die dit ook kan. Dan kun je het printprofiel dat je zelf aangemaakt hebt gebruiken om af te drukken.

Uiteindelijk is ook het licht waaronder je de afdruk bekijkt weer van belang. Je hebt dan een daglichtlamp nodig om je print onder te beoordelen.

Heb je onze [url=https://photofactsacademy.nl/kleurbeheer]cursus kleurbeheer[/url] al bekeken? Daar moet je de nodige informatie uit kunnen halen voor een perfecte afdruk. En in de cursus [url=https://photofactsacademy.nl/ondernemen-en-afdrukken]Ondernemen en Afdrukken[/url] kun je ook nog wat nuttige tips vinden.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.