Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

Foto's rechtstreeks van Lightroom naar Flickr publiceren

Vergracht Redgy
Vergracht Redgy vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

als je foto's exporteerd dan zou dat ook moeten kunnen naar andere plaatsen dan je eigen pc, ik had dus graag de mijne naar Flickr maar vind dit niet terug in de mogelijkheden. als ik naar pluginbeheer ga dan staat deze als actief vermeld en toch zie ik het nergens.bedankt hé

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 10 mei 2016, 22:12

Je kan exporteren naar Flickr met de Flickr Publish Service (Service voor publiceren).
Die vind je normaal onder het Verzamelingenpaneel in de Blibliotheekmodule.
Als je 'm daar niet vindt, dan kan je hem normaal downloaden bij Flickr zelf.
Ik weet niet of je mijn Lightroom 5 Ontmaskerd boek hebt, maar daar vind je een gedetailleerde beschrijving van hoe je die Publish Service opzet.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen