Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
Photofacts Academy logo
Menu
m.m.wallage
m.m.wallage vroeg op dinsdag 18 juni 2019, 00:00

Ik werk met een laptop en een tweede scherm. Lightroom en Flickr. Ik kan op het tweede scherm de foto in flickr niet vergroten, sleep ik mijn flickr naar het laptop scherm dan wel. hoe kan ik dat corrigeren?
b.v.d.
Micha Wallage

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 8 januari 2019, 22:55

Volgens dit artikel op het Flickr forum zou het kunnen te maken hebben met de resolutie van de foto. Als je tweede scherm een hogere resolutie heeft dan je laptop (wat logisch lijkt), en zeker wanneer de resolutie van het scherm groter is dan van je foto, dan kan je minder of niet zoomen op het tweede scherm. Wanneer je dan naar het lagere resolutiescherm van de laptop gaat, kan je wel weer zoomen.
https://www.flickr.com/help/forum/en-us/72157692465140714/

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.