Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Martin van Rooij
Martin van Rooij vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

Ik heb een compleet boek gemaakt in de boekmodule en ben er tevreden over. Echter: bij iedere foto staat in de linkerbovenhoek een rood uitroepteken. Kennelijk een waarschuwing, maar als ik er met de linker- of rechtermuistoets op klik, krijg ik niks te zien. Kortom: wat er fout gaat is niet duidelijk. Ontbreekt de link naar het bronbestand? Zo ja, hoe pas ik dat aan? Gaat dat per foto of in een batch? M.a.w. wat doe ik fout?

Groet,

Martin van Rooij

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op donderdag 17 oktober 2019, 23:10

Een rood uitroepteken wil idd zeggen dat de foto offline is, maw Lightroom vindt het origineel niet. Vooraleer je het boek doorstuurt naar Blurb moet je eerst zorgen dat het origineel beschikbaar wordt, anders zal die foto niet afgedrukt worden.

Martin van Rooij
Martin van Rooij antwoordde op vrijdag 18 oktober 2019, 12:42

Bedankt. Het klopt; de schijf met foto's was tijdelijk niet bereikbaar. Opgelost! Met dank.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.