Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Cees van de Coevering
Cees van de Coevering vroeg op woensdag 26 februari 2020, 00:00

In aansluiting op mijn vorige vraag: Ik kijk nu b.v. de module Boek opmaken in Lightroom 5 deel 2. Geen geluid hier, ook niet bij de andere video's in dit onderdeel.

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op woensdag 30 januari 2019, 10:53

Doorgaans ligt het geluidprobleem bij de gebruiker en zijn apparatuur.
Vaak is het al voldoende om je systeem helemaal opnieuw op te starten.
Dan gaat ie weer terug naar de standaard settings.
Als dat niet werkt zijn er nog 3 plekken waar je het geluidsniveau kan regelen:
1) Het geluidsniveau van de computer zelf: klik op het speaker icoontje onderaan rechts
2) Het geluidsniveau van de video zelf -zorg dat zo veel mogelijk van de balkjes rechts onderaan de video (rechts van de balk) blauw zijn (door er op te klikken). Deze is meestal het probleem.
3) Soms is er een probleem met de keuze van je speakers - klik dan met de rechter muisknop op het speaker icoontje rechts onderaan je scherm. Hier heb je meer geluidsopties.
Succes ermee!

Cees van de Coevering
Cees van de Coevering antwoordde op woensdag 30 januari 2019, 18:14

Dank je voor het antwoord op mijn vraag. Al de mogelijkheden die je noemt had ik al geprobeerd en gecontroleerd overigens. Zonder dat de p.c. van de spanning is af geweest heb ik nu wel beeld én geluid. Voor mij een onbegrijpelijk fenomeen maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.