Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Wim van Leeuwenkamp
Wim van Leeuwenkamp vroeg op vrijdag 25 september 2020, 00:00

Hallo hoe kan je de preview van het getoonde gezicht veranderen.Met andere woorden als je bijvoorbeeld een stapel hebt van bijvoorbeeld 25 dezelfde gezichten en je wilt een andere eerste foto hebben in het scherm mensen.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 22 september 2017, 22:13

Bij mijn weten kan dat niet, Wim.

Wim van Leeuwenkamp
Wim van Leeuwenkamp antwoordde op zaterdag 23 september 2017, 22:03

Bedankt voor je antwoord ,ik ga het proberen door een gezicht herkenning te veranderen door een recente foto uit de gezicht herkenning te verwijderen en weer opnieuw toe te voegen, misschien lukt dat.

Wim van Leeuwenkamp
Wim van Leeuwenkamp antwoordde op zaterdag 23 september 2017, 23:02

Hallo Piet:
Als je gezicht herkenning opent en gaat dan 1 persoon openen dan zie je alle preview van het zelfde gezicht de laatste preview is het gezicht dat je ziet op het overzicht scherm.Als je nu een ander kiest en opent deze en haalt het gezichts gebied weg en selecteert hem dan weer met een iets andere selectie komt deze op de laatste plaats en dus ook in het overzicht scherm.ik heb dit geprobeert en bij mij lukte het.
Groeten Wim

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen