Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Dick Somsen
Dick Somsen vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Goeden dag Mijn vraag gaat over het Downloaden, van de presets, ik heb van alles geprobeerd maar het wil bij mij maar niet lukken? Als ik gedownload heb en het programma wil openen dan is het net of ik meerdere progamma's tegelijk heb geopend

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 14 juni 2016, 17:52

Over welke presets heb je het?

Dick Somsen
Dick Somsen antwoordde op woensdag 15 juni 2016, 13:46

Dat zijn de gratis presets die ik heb gekregen bij mijn verlenging van mijn abonnement photofacts academy
Als ik in mijn mail open staat er download de gratis presets klik ik er op krijg ik van u de video daar onder staat dan weer download de gratis presets. Doe ik dat weer dan opent bij mij verschillende programma's Die ik niet kan openen omdat het over mekaar heen vloeit, daarna heb ik geprobeerd om mijn mail te sluiten, maar dan kom je op je instructie video

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.