Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

Groene kleurzweem in bibliotheek module en in ontwikkel module niet geldt voor alle foto's

P.C. Kerpel
P.C. Kerpel vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik heb een kleurzweem groen in de module bibliotheek/presentatie/afdruk ten opzichte van ontwikkel module blijft altijd bestaan bij alle foto's. Je maakt een mooie foto in ontwikkel module en afdruk wordt die kleurzweem weer zichtbaar.??? Ken WB in bibliotheek en of ontwikkel aanpassen maar kleur verschil blijft.

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 11 april 2018, 21:11

Dat kan soms te maken hebben met een corrupt monitorprofiel. Eens een ander monitorprofiel kiezen of je monitor herkalibreren en zien of dat het probleem oplost.

P.C. Kerpel
P.C. Kerpel antwoordde op donderdag 12 april 2018, 08:57

Via adobe heb ik eindelijk een antwoord gekregen maar bedankt voor U suggestie.
Het antwoord is dat in de module ontwikkelen alleen de GPU te gebruiken is en die geeft dan kleur verschil met de rest van de modules. Om geen kleur verschil te krijgen moet de GPU niet gebruikt worden, deze is af te zetten bij bewerken/voorkeuren tab blad prestatie. Snap dit niet van lightroom?
Had een mooier beeld in de ontwikkel module met Gpu aan maar dat is niet te zien in de afdruk.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.