Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
daniel de winter
daniel de winter vroeg op zondag 23 februari 2020, 00:00

als ik op een cursus of rfilmpje klik krijg ik enkel een zwart scherm
ik kan niks meer openen
mijn lidgeld is nogthans betaald hoor

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 10:04

Je zou nooit een zwart scherm moeten krijgen, of je lidmaatschap nu wel of niet betaald is (jouw account is nog tot november actief, dus dit is zeker het probleem niet).

Welke browser gebruik je om de video's te bekijken? Het zou in alle browsers prima moeten werken, maar soms zit er nog wel eens ene plug-in of iets dergelijks in de weg.

Wellicht kun je het eens met Google Chrome proberen?

daniel de winter
daniel de winter antwoordde op dinsdag 3 januari 2017, 15:00

is ondertussen in orde, ik heb de pc eens heropgestart en daarna was wel alles in orde
dank u

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.