Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tine Tesselaar
Tine Tesselaar vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Beste mevrouw, mijnheer,
Is het mogelijk dat iemand, uiteraard tegen vergoeding, de software van mijn nieuwe Sony RX10 m3 op mijn computer, Ipad en Iphone can installeren en de camera zelf kan instellen?
Ik heb de basiscursus fotovakschool gedaan met een Canon 600d. Inmiddels is deze verkocht naar een toestel waar alle lenzen inzitten maar ik krijg het zelf niet voor elkaar om de basis van software en apparatuur goed te krijgen.
Kunt u mij helpen?
Ik woon in Lage Vuursche ( vlakbij Hilversum en Baarn).
Ik zou er ontzettend blij mee zijn,
Ik hoor graag van u,

Met hartelijke groet,
Tine Tesselaar
0620570818

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op zaterdag 27 augustus 2016, 17:43

Ik woon helaas een beetje te ver uit de buurt.
Misschien dat een van de leden dit ziet zitten?
Aan de andere kant kan je je de vraag stellen of dat wel nodig is om die software op je computer te zetten. Over welke software gaat het precies? Gaat het om de speciale versie van Capture One die bij Sony Cameras geleverd wordt? Houd er dan ook rekening mee dat je daar ook moet leren mee werken. Het is een vrij uitgebreid pakket, met zijn eigen leercurve.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen