Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Jan Bosch
Jan Bosch vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik moet een andere printer kopen en wil daar ook foto's van goede kwaliteit mee afdrukken. Mijn vraag is in welke prijsklasse moet ik zoeken(denk aan max 300 euro) en of Epson de juiste printer voor mij heeft.
Is het bedrag soms veel te laag?

Hans den Boer
Hans den Boer antwoordde op maandag 20 maart 2017, 06:53

Altijd lastig om iemand een printer aan te raden. Een Epson Stylus fotoprinter is over het algemeen prima geschikt voor foto's.

Zo is de Epson Stylus Photo 1500W een A3+ fotoprinter, alleen heeft deze - naast 5 kleuren - maar één tint zwart (en dat is voor monochroom printer minder omdat alle grijstinten dan opgebouwd moeten worden uit geel/magenta/cyaan). Je kunt er verder wel DVD's e.a. mee bedrukken.

Wil je naar een "echte" fotoprinter dat kom je bij de Epson SC-600 uit. Deze heeft ook 5 kleuren (magenta/licht magenta, geel, cyaan/licht cyaan) maar daarnaast 4 tinten zwart (fotokwart, matzwart, grijs en lichtgrijs).

Een Epson Stlus Photo 1500W kun je wel rond de 260,- vinden maar voor de Epson SC-600 zit je heel dicht bij de 600,-

Het is vooral kijken hoeveel je print, hoe groot je - in de toekomst - wilt printen en waarvoor je 'm nog meer zou willen gebruiken

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.