Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
« vragenoverzicht

Lensgegevens worden niet vemeld bij mijn EXIF gegevens

 Linda Madereel
Linda Madereel vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Beste Piet, ik heb onlangs van Nikon een D810 gekocht daarvoor had ik een D7100 met dezelfde professionele lenzen nu komen bij mijn EXIF gegevens het type lens niet bij en met de D7100 doet hij het wel. Ik kan dus niet filteren op lens daar ik 4 verschillende lenzen heb is dit wel lastig. Op de camera komen wel de gegevens van de lens. Brandpunt, sluitersnelheid, diafragma dat geeft hem allemaal wel. Nu weet ik niet of dat het de camera is of lightroom want in bridge gaat het ook niet. Hopelijk kan je me helpen alvast heel erg bedankt. Linda Madereel

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 27 april 2016, 22:03

Ik geloof dat dat een (bekende) bug is op dit moment. Dus even afwachten of het de volgende versie ook nog zo is.

 Linda Madereel
Linda Madereel antwoordde op donderdag 28 april 2016, 06:39

Dank u Piet, dan moet ik niet verder zoeken

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen