Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Tonny Nikkelen
Tonny Nikkelen vroeg op woensdag 23 september 2020, 00:00

Beste,

Ik heb een lidmaatschap voor een jaar genomen maar nu staat er boven aan de pagina dat ik een proeflidmaatschap van een jaar heb. Blijft dit zo staan?
Tevens had ik vernomen dat ik nu een boek lightroom 5 ontmaskerd krijg en er blijft nu staan dat als ik een volledig abonnement neem ik deze krijg maar het abonnement heb ik dus nu net aangekocht.

mvg Tonny Nikkelen

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op woensdag 16 november 2016, 12:02

Dit soort vragen kun je het beste even rechtstreeks naar ons mailen. Dat zien we meestal sneller.

Soms gaat de verwerking van een betaling in ons systeem niet helemaal goed. Dan kan dit gebeuren. Ik heb het gecorrigeerd voor je account. Excuses voor het ongemak.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen